top of page

Underlätta din Inkomstdeklaration med Bokhållaren - en bekymmersfri process!


kvinnas hand som arbetar på dator på ett skrivbord

Inkomstdeklarationen är ofta en period fylld med stress och osäkerhet, både för företagare och privatpersoner. Det kan kännas som en djungel av siffror, blanketter och regler att hålla reda på. Företagare bekymrar sig över hur de ska kunna maximera sina avdrag, medan privatpersoner kanske undrar om de har fyllt i allt korrekt för att undvika eventuella efterjusteringar.


Men oroa dig inte, Bokhållaren är här för att göra processen smidig och enkel för dig!


Fasta Priser, Inga Överraskningar

Vi erbjuder fasta priser för inkomstdeklarationer. För dig som privatperson är priset endast 990 kr plus moms, och om det behövs extra bilagor är priset 990 kr plus moms per bilaga. För företag är priset 1 990 kr plus moms. Inga dolda kostnader eller oväntade avgifter!


Expertis som Ger Trygghet

Våra erfarna redovisningsexperter ser till att alla avdrag och poster hanteras korrekt. Vi hjälper dig att navigera genom skatteregler och ser till att du får de avdrag du har rätt till.


Enkel och Tidseffektiv Process

Vi tar bort huvudvärken och tidsåtgången som kan komma med att försöka göra deklarationen själv. Vi ser till att allt blir klart i tid och att din deklaration är korrekt ifylld från början.


Tillgänglig och Förståelig

Vi finns här för att svara på dina frågor och förklara processen på ett enkelt sätt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och informerad genom hela processen.


Vill du slippa stressen och osäkerheten kring inkomstdeklarationen? Kontakta oss på Bokhållaren och upptäck hur vi kan underlätta din ekonomihantering. Hör av dig på vår mail, info@bokhallaren.se, eller ring oss direkt på +46 73 361 18 01. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din inkomstdeklaration!

Comments


bottom of page